torstai 22. marraskuuta 2012

Mariko obitsutettu!

Marikon obbari kalahti postilaatikkoon maanantaina (samoin joululahjani) . Obitsu on 27 cm SBH-S, eli pienemmän poven omaavan kuin Yurin :D . Unohdin ottaa obitsusta kuvan paketissa :c , ja nyt on vähän myöhäistä ottaa se :D .

Mariko kaljuna ja erittäin sekainen pöytäni
Mariko: Yyhh... Tukkani. Oon kalju TT_TT
Mariko kaljuna Episode 2! Yritin peittää Marikoiseni alastomuuden mahdollisimman hyvin :D Pöydän sotkut palaa! Juu, Coffin Bean -setti on taustalla :D .
Obitsutettuna! Yurilla toi mekko korosta rintoja vähän liikaa, ja Marikolle se on liian iso xD . Käytän sitä varmaankin silti Marikolla, kun se tyttöselle muuten niin hyvin sopii :3 .
Olen vähän miettinyt, että sopiskohan vihreet chipit neidille? En luultavasti Marikoo hirveesti muuntele, mutta jos siniset hiukset-siniset silmät yhdistemä alkaa ärsyttää, niin silmät vois vaihtaa.

Mariko on söpö, eikös :3 . Oon tässä vähän kirjotellu Marikon profiilia puhtaaks, joku päivä saan sen varmaan julkastua.
Yurista taas, uuden peruukin hommaaminen pitäis tehä, koska toi stock on ihan liian painava tolle obitsulle. Kaula notkahtaa aina iloisesti taaksepäin. Marikollakin käy niin, muttei läheskään yhtä paljon.

En oikeen keksi mitä postailisin tänne. Siis yks isompi KT on mielessä, mutta sen aika ei oo vielä. Hyviä biisejäkin shootteihin tiedän, mutta en sitte tiä et mitä kuvaisin siihen (siis nukkee tietenkin :D mutta että "missä") . Laitan siis tonne äänestyksen, että voitte kertoa mitä haluatte :3 . Toivon, että te sitte äänestätte siihen, että tää blogi pysyis jotenki elossa :D .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti