sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Coffin Bean

Nämäkin on vihdoin rantautuneet Suomeen! Bongasin perjantaina hyllyllisen näitä Kalevan Prismasta, Prismat on tosiaankin paranteneen Monster High -valikoimaansa, puol vuotta sitten Prismoista löysi hyvällä tuurilla niitä pehmoja, eikä mitään muuta -.- .

Mutta kuviin:


 Tällainen Clawdeen siis tuli mukana. Hieman ärsyttävää, koska perus-Clawdeenhan mulla jo on joten tää vaan nosti hintaa, koska halusin kahvilan, enkä tätä nukkee (pitkä lause :D) .
Pois paketista:
En enää ihinä laita valoa pöytälampusta, tuli ihan kellertävä -.- . No, koittakaa kestää.
Tiski. Mukana tuli kassakone, tollanen "kahvikone"(paras sana EVER! xD ) ja kaks juomaa tollasissa noidankattilakupeissa, toinen juoma on vihree ja toinen pinkki.
Tuoli ja Clawdeen. Toi essu joka Clawdeenilla on tuli mukana. Ton nuken polvet on todella löysät (tän yksilön siis, ei kaikkien välttämättä) . Jos pidän nukkee vaakasuoraan ilmassa ja päästän jaloista irti, niin ni putoo alas koukkuun -.- (toivottavasti ymmärsitte tän mahtavan selityksen :D ).
Sohva, Sohvapöytä ja randomkamaa :D . Setissä tuli siis mukana myös toi Monster Beat sekä torahammarcroisantti ja hämähäkkileivos.
Kassakone lähempää. Tossa on siis tuotteitten kuvat, ja ton luukun tossa näytön alapuolella saa oikeesti auki, ja sinne voi laittaa jotain minimaalista rahaa.

Se siitä sitten.
Synttärini oli ja meni, olivat siis 7. päivä, mutta lahja ei oo viä tullu. Toinen nukkeni tulee siis joko huomenna, tiistaina tai keskiviikkona. Toivon että tulee jo huomenna, enkä vaan sen takia että saisin sen jo käsiini :D vaan että mulla on huomenna kympin aamu, jolloin olisin kotona vielä klo 9 (Yuri tuotiin siinä ysiltä) . Tiistaina ja Keskiviikkona meillä ei oo aamulla ketään, koska mulla alkaa koulu jo kasilta, ja porukat on menny jo töihin. Tietääks kukaan miten PlasticPop menettelee jos kukaan ei oo vastaanottamassa nukkee?
Viimeiset tilaisudet siis käsillä teillä veikata nuken malli :D .(te jotka jo tiedätte ette edelleenkään saa arvata) . Vinkkejä: kyseessä on Pullip, joka siis on Out of Stock PlasticPopissa. Nukke on myöskin tyypin 4 Pullip. Muuta en sano :D .
Tyttöselle on tilattu obitsu, ja samalla tilattiin joululahjani (en kerro mitä xD ) . Molliksesta siis tilattiin (ainaki 2 viikkoo sitte), ja eilen maksettiin joten eiköhän kohta pitäisi tulla :3 .

1 kommentti:

  1. Vähän kiva .D Mullekkin kelpais jos noita olisin alkanut keräillä, tavallaan ihan hyvä etten alkanutkaan, vaikka pakko myöntää että nyt vähän kuitenkin harmittaa :c
    Rahathan niihin kuitenkin vain olisi mennyt

    VastaaPoista