keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lisää ostoksia

Teillä alkaa varmaan mennä jo hermot näihin ostelupostauksiin :D . Joo, tän pitäis olla viimenen ny hetkeen, ellen sitte jotain kivaa löydä...

Kuitenkin, oltiin lomalla Helsingissä, ja pitihän siellä nyt paikallisia lelukauppoja kierrellä Robecan toivossa :D . Arvatkaa löytykö? No ei löytyny, ei. Sitte ku tultiin takas kotiin (mentiin junalla joten jäätiin Tampereella) ni käytiin Lielahden Cittarissa koska pitihän se Robecca nyt saada xD . No, kyllähän sieltä sellainen löytyi, ja Prismasta löyty sitte jotain muutaki.

Robeccaiseni <3
 Tällasen löysin Prismasta Create-a-Monstereilleni :3
Robecca "vapaana" :3

Noi silmät on todella hienot, tollaset hammasrattaan muotoset (vähän niinkuin Alicella Hatress-asussa Alice: Madness Returnsissa). Kiva nähä et nukkejen suunnitteluun nähdään vaivaa.
Ja tämän pikku ilmestyksen nimi on Captain Penny, Robecan mekaaninen lemmikkipingviini johon äiti ihastui :D . Penny nököttää äidin pöydällä, koska se oli sen mielestä niin söpö xD .

Nää kuvat näistä kaikista viimeaikoina hankituista nukeista on ollu vähän laaduttomia, se johtuu siitä et en oikeestaan käyttää salamaa näitä kuvatessa, ja meiän olkkari tykkää olla suht pimee paikka. Oikeesti, mulla on kaikki lamput ja TV päällä, mutta silti! En ymmärrä. Pitäis kai kuvata jossain muualla.
Olin lomalla myös Nimman luona, ja kyllä, kuvasimme Yuria ja Michikoa, sekä näitä ihania Create-a-Monstereita (muut ei mahtunu mukaan ku jouduttiin menee seki matka junalla) . Niitä kuvia sitte myöhemmin :3 . Niitä voitte kyllä bongata Nimman blogista, sitten ku ehin lähettää ne sille :3 .

 


1 kommentti:

  1. Epäreilua, haluaisin kanssa tuon Robecan, se on yksi lempparini, mutta voi olla että se jää hankkimatta :c Katsotaan nyt mikä tulee rahatilannekkin olemaan ~

    VastaaPoista