torstai 11. lokakuuta 2012

Lisää Monstereita

Joten, tää ei oo se KT Yurin uusista vaatteista. Käytiin nimittäin eilen Lielahdessa viemässä auto huoltoon (päätti sitte hajota), ja olihan se pakko päästä Prismaan ja Cittariin. Prismassa oli niitä Design-a-Monster labrakonejuttuja, lisäpakkauksii siihen ja Create-a-Monsteriin, ja ihan pirusti Ghouls Rule -nukkeja, eikä mitään muuta -.- . N, sitte mentiin Cittariin. Kiisin suoraan nukkehyllylle, ja huomasin että "Kappas, tässähän on miljoona Skull Shores .nukkee ja Sweet 1600 -nukkee." Ja siinä se. Sitte äiti lähti vaeltaan johonki ka mä menin kaiveleen palien "alelaaria" Alice: Madness Returnsin toivossa. Sitte äiti tulee ja ilmottaa et "Tuola oli niitä Robecca Steameja ja jotain muita." Sit vaan vastasin et "Älä valehtele, mä just kävin nukkehyllyllä." Sit se selitti, et niitä Monstereita oli jossain muuallaki. No, menin sit perässä, ja löysin kahen hyllyn päässä niistä toisista varmaan 15 Robeccaa ja Venusta, sekä Create-a-Monstereita ja Ghoulian skootteria ja Draculauran kylppärii. Tuli semmonen O_o . Ostin sitte Venuksen ja Create-a-Monster Vampyyri ja Merihirviö -paketin.

Kuvia:

Venus McFlytrap

Venus on just niin ihana ku aina kuvittelin :3 . Toi sivusiili on ihanan pehmee, vähän niinku niillä joillain Littles Pet Shopeilla (ainaki pari vuotta sitte, enää en kerää) pää.

Create-a-Monster

Tästä sentään on pakettikuva :D
 Merihirviö
Tää oli aika kiva :3 . Laitoin tälle nyt ton Vampyyrin kropan, mutta tulevaisuudessa käytän tällä varmaanki sitä Ihmissuden kehoo, koska se on väriltään lähempänä ton Merihirviön päätä ja raajoja.


Vampyyri
Tästä tykkään tosi paljon :3 . Tästä tulee oma hahmonsa, Main serkku, jolle annoin just nimen Lust (Himo). Lust on erittäin verenhimoinen, ja haluaa Main mukaansa metsästämään.
Siinä ne sitten. Postauksiin tulee tauko ainaki maanantaihin asti, koska mulla alkaa syysloma ja me lähetään jo huomenna Nimman luo. Eli siis Michiko-kuvia on luultavasti tulossa :3 .




4 kommenttia:

  1. Venus on hieno OwO tahtoo kans !!! miksi mattel julkaisee niin paljon ihania monster high nukkeja...OuO

    VastaaPoista
  2. Mä haluaisin kans Venuksen ja Robecca Steam nuken, varmaan joululahjas pyydän o3o
    Ja mä näin Vaasassa ainakin kolme sellasta yksittäistä erillistä "create a monster" pakettia, sen ampiaisen, kolmesilmäsen ja sen luurangon, joka on ihana kun ne kädet ja jalat on sellaset, en vaan tykkää hirveesti naamasta, se vois olla kivempi :c

    VastaaPoista
  3. Paljon Venus makso? o3o♥ tahtoooooo...~


    - Tia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Venus oli suht halpa :3 , vaan 29,90. Robecca ja Create-a-Monsterit saman verran :3 .

      Poista